Om din verksamhet kämpar med lönsamheten eller går kräftgång har du kommit till rätt plats. Återuppliva verksamheten med ett nytt varumärke och digitalisera arbetsplatsen med Omnia intranet som levererar de snabbaste intranäten i världen. Dessa åtgärder kommer att få din verksamhet på banan igen. Omnia är utan tvekan den bästa produkten för att digitalisera din verksamhet med tanke på dess utmärkta funktionalitet, produktsupport och kostnadseffektivitet. Faktum är att den bland intranätprodukter för Microsoft 365 och SharePoint rankas i topp för fjärde året i rad.

De främsta fördelarna med att använda Omnia intranet är:

 

  • Erbjuder de snabbaste intranäten i världen.
  • Ger en fullfjädrad innehållshantering och förvaltning.
  • Har en enastående användarupplevelse.
  • Integrerar väl med Microsoft Teams och Microsoft 365.
  • Är idealiskt för den digitala arbetsplatsen.

Modernisera ditt varumärke

Förutom en modern och digitaliserad arbetsplats behöver du även ett bra varumärke. Det bästa är att skapa ett slagkraftigt varumärke som sticker ut från mängden och skiljer dig från konkurrenterna. Varumärket kan sticka ut med en design, ett ord, en symbol och många andra sätt.

Nyckeln till att skapa ett slagkraftigt varumärke är att undvika följande saker:

1. Undvik upptagna namn – Ett varumärke som redan används bör du naturligtvis undvika, inte minst om du inte ens kan registrera det. Skapa istället ett unikt varumärke och när det är klart registrerar du det för att skydda dig från konkurrenter.

2. Undvik generella ord och beskrivningar – Målet är att skapa ett unikt varumärke och som kunder lätt kan minnas. Ord som ”lyxig och glänsande” eller ”stark och stor” kommer inte funka bra att inkludera i ditt varumärke.

3. Undvik akronymer och förkortningar – Även om vissa bolag som IBM och AT&T gör det så är det vanligtvis igen bra idé då de är svårare att komma ihåg, medan färgglada och levande ord är avsevärt lättare.